Antrenor Personal Cluj ofera o interfata prietenoasa clientilor tai! Astfel acestia te pot gasi dupa nenumarate criterii, inclusiv sala ta preferata. Ai o expunere mai mare si mai multi potentiali vizitatori. Mai mult, primesti si review-uri pozitive de la clientii tai fericitii iar acestia iti moresc gradul de incredere in fata noilor veniti. Ce mai astepti?

1. E gratis!

Aplica acum pentru un cont pe Antrenor Personal Cluj si noi il pregatim pentru tine! Tot ce trebuie sa faci este sa MERGI AICI si sa completezi datele tale.

In cel mai scurt timp, noi iti raspundem la cerere si iti cerem toate datele de care avem nevoie pentru a creea un profil.

2. Programari directe. Control absolut.


Stim cat e de greu sa ti evidenta la zeci de oameni in fiecare luna. Trebuie sa fi psiholog, secretara, dietetician, antrenor, marketer, si nu in ultimul rand om.

De aceea, in platforma noastra ai un calendar prin care clientii se pot programa singuri la orele stabilite de tine. In momentul in care ti-am creeat contul, vei primi un user si o parola cu care vei accesa calendarul de oriunde te afli si vei putea sa iti creezi programul asa cum vrei! Uita de foaie si pix!

3. Indrumari gratuite.

Vrem sa te ajutam sa ajuti oameni. Faci un lucru extraordinar si tehnologia ar trebui sa iti vina in ajutor. De aceea, in tot procesul de creeare a contului te vom indruma inspre cele mai bune practici ca tu sa ai mai multi clienti.

Iti vom spune ce poze ar fi bine sa pui, cum sa iti editezi calendarul in asa fel incat sa ai timp liber pentru pranz, cum sa iti rogi clientii sa iti lase un review pozitiv, si ce sa faci atunci cand un client lasa un review negativ.

Inca mai stai pe ganduri? Competitia pe piata antrenorilor personali din Cluj e mare. Fii primul pe o platforma inovativa ce iti va aduce mai multi clienti si un mai mare grad de organizare a lor.

Get Started Now